logo head


     
welkom
 


Algarve

map_of_algarve.jpg

Vakantiehuizen in de Algarve

Ook in de Algarve vindt u uw vakantiehuis via SonhoTravel. Deze regio hebben wij opgedeeld in Oost en West Algarve. In Oost Algarve vindt u wellicht uw vakantiehuis in Tavira, Fuzeta, Santa Catarina of Moncarapacho. In West Algarve vindt u wellicht uw vakantiehuis in Alvor, Lagos, Albufeira, Carvoeiro of Valle do Lobo.

Toeristische informatie

De Algarve leeft van de visvangst en het toerisme. Het is dan ook vanzelfsprekend dat vis veel voorkomt op de menukaart. Maar je kunt ook op straat genieten van een sardientje, gebakken op een grill. Wie 's avonds langs het strand loopt zal in de verte verschillende lichtstipjes zien van schepen die proberen visscholen in te sluiten en te vangen.
De schoorstenen zijn uniek in de Algarve. Het is één van de attractiepolen van de vele kleine en nostalgische dorpjes langs de kustlijn of in het binnenland. Je zult er ook bekoord worden door de prachtige landschappen met beboste heuvels, overgoten met een sausje van landelijke rust. Op dit meest zuidelijk deel van Portugal heeft de oceaan een meesterwerk gebeeldhouwd uit rotsen en zand. Noord-Afrikaanse winden zorgen er voor zomerse temperaturen. Combineer dit met goudgele stranden en je krijgt een perfecte vakantiemix.

Praktische informatie                                                                        uitgebreid zoeken

 

Verson Media