logo head


     
welkom
 


Sonho Travel werkt al geruime tijd samen met West Algarve Golf. Een professionele golfacademie met meerdere locaties in de Algarve en bij Lissabon.

algarve_golf_school.jpg

Anneke en Joop  
Joop en Anneke Soonius zijn een begrip in de golfsport en samen verzorgen zij al ruim 18 jaar de golflessen en clinics. De lessen worden in het Nederlands gegeven in kleine groepen van maximaal 4 – 6 personen per leraar, zodat iedereen voldoende aandacht krijgt en in korte tijd heel veel van deze fijne sport op kan steken.

P1000072.jpg

Sfeer
De lessen worden gegeven op de eigen golfscholen van de West Algarve Golf. De ontspannen sfeer, een prettig klimaat, Nederlandse leraren en kleine groepen van max. 4-6 pers. per leraar garanderen bijna 100% slagingskans.Ook is er een aangepast programma voor de wat oudere starter, ons motto is: U bent nooit te oud om te leren.

leergolfen.jpg

Individuele lessen
Het is mogelijk dat u het niet prettig vindt om met anderen te lessen, de niveauverschillen zijn soms (te) groot. Privé-les, alleen of met z’n tweetjes. U bepaalt zelf hoeveel les u in uw vakantie wilt. We kunnen, in overleg, het voor u juiste programma samenstellen.

learngolf_1.jpg

Locaties
De West Algarve Golf heeft haar golfschool gevestigd op Vila Monte Resort bij Moncarapacho (Oost Algarve).

Reizen
Wij verzorgen natuurlijk uw gehele reis. Het hotel of appartement, de huurauto, de tee times op de golfbanen en eventueel ook de vluchten. Geheel aangepast naar uw wensen. Verder hebben we ook regelmatig voordelige pakket aanbiedingen. Er is al een volledige arrangement vanaf €695,- p.p.

Klik op onderstaand onderwerp voor meer informatie.

1.Nog nooit golf gespeeld? Dan is dit uw kans!

2.Golfclinics, 1,3,4,5 daagse golfclinics.

3.Golfreizen met accommodatie en huurauto.

terug naar de homepage

 

Verson Media