logo head


     
welkom
 


Vervoer

Vliegen airport.jpg

Onze bestemmingen Portugal en Madeira zijn het snelst te bereiken per vliegtuig. Tegenwoordig zijn er veel aanbieders van vluchten naar onze bestemmingen. Transavia, Ryanair en TAP bieden deze vluchten aan.Via onderstaande button kunt u uw vlucht direct boeken via de site van de betreffende luchtvaartmaatschappij. Sonho Travel is niet verantwoordelijk voor gevolgen die betrekking hebben op het boeken via deze websites. Wij bieden deze mogelijkheid alleen aan als een extra service aan u als klant, maar zijn op geen enkele wijze verbonden aan deze maatschappijen.

terug naar homepage

www.transavia.com

www.ryanair.com

www.flytap.com

huurauto._1jpg.jpgHuurauto

Onze bestemmingen zijn uitermate geschikt om per huurauto te ontdekken. Soms zijn accommodaties alleen per (huur)auto bereikbaar. Een huurauto biedt u de mogelijkheid om te gaan en staan waar u wilt. Tevens kunt u gebieden bezoeken die per openbaar vervoer niet te bereiken zijn. Een ander voordeel is dat u in uw eigen tempo de bestemming verkent en zo van een flexibele ontspannen vakantie geniet. Sonho Travel werkt al jaren samen met een ervaren autoverhuurbedrijf.Wij weten uit eigen ervaring dat dit verhuurbedrijf nakomt hetgeen ze daadwerkelijk beloven om zodoende uw droomvakantie te optimaliseren.

terug naar homepage

Prijzen zijn incl. verzekeringen en onbeperkt aantal kilometers, excl. afkoop eigen risico van 20 - 25 cat. B en 40 - 50 cat.Stationwagen (te betalen op de luchthaven) cat.B is een Opel Corsa of gelijkwaardig en cat. Stationwagen is een Peugeot 307 of gelijkwaardig. Alle auto's hebben airconditioning en 5 drs.

maand
Prijs cat.B
Prijs cat. Stationwagen
nov. t /m febr.
110
190
maart
120
190
april
125
190
mei en juni
160
315
juli en augustus
240
385
september
185
385
oktober
120
190
 

Verson Media